Konstgallerier, konsthallar, konstmuseer

Galleri Final

 • Logotyp för Galleri Final


  Kungsgatan 31, Malmö

  040 30 78 36   070 77 33 840

  Öppet: För öppettider se hemsida

  www.gallerifinal.se

  final@gallerifinal.se

  Visa alla aktuella utställningar

  Visa karta

  Facebook

 • Tidigare utställningar

  (senaste först)

   
  lör 26 sep–sön 01 nov 2020

  Vernissage: 18–24

  »Chanel or Die«

  Det glödheta 1980-talet, då ung konst skapade en varken tidigare eller senare skådad boom. Warhol sådde fröet när han legaliserade de massproducerade litografierna. Lito-konst blev »inne«; spekulationsobjekt av samma kaliber som 1600-talets tulpanlökar. Konstnärer nappade på idén. En växande flora av gallerister red på vågen. Snart dikterade de villkoren för »sina« konstnärer oc . . . 

  Läs mer om utställningen
  bild saknas

  © Oliw87

   
  fre 24 jan–sön 01 mar 2020

  13–16

  »In Between«
  Fotografi // Photography
  bild saknas

  Saga Wendotte, Wendy With Wings

   
  lör 28 sep–ons 23 okt 2019

  18–24

  »Från Österlen till Island«
  bild saknas

  © Hasse Karlsson, Lastbil

   
  lör 23 mar–tor 09 maj 2019

  Lördag 13–16

  Split visions // Split visions
  olja på duk // oil on canvas
   
  lör 26 jan–ons 20 mar 2019

  Lördag 13–16

  Mixed media
   
  lör 24 nov–lör 22 dec 2018

  kl.13-16

  • Emma & Åke Arenhill

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Emma & Åke Arenhill:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  www.gallerifinal.se
   
  lör 27 okt–ons 21 nov 2018

  kl.13-16

  Blandteknik www.gallerifinal.se
  bild saknas

  © Ardy Strüwer

   
  lör 29 sep–ons 24 okt 2018

  kl.18-24

  "Life at the seashore" mixed media. 20:00 inviger konstkritiker Britte Montigny utställningen 19:00 - 19:30 samt 20:30 - 21:30 spelar Malmöbandet Katja & Ingela egenkomponerad havsnära musik med toner som harmoniserar med havets sinnliga närvaro.
  Mixed media www.gallerifinal.se
  bild saknas

  © Karl Valve

   
  lör 14 apr–sön 27 maj 2018

  kl.13-16

  "Debutanten"

  För trettonde året i rad presenterar Galleri Final en debutant för att uppmärksamma oetablerade konstnärer som har för avsikt att helhjärtat satsa på sitt konstnärsskap. Efter att Stina Gunnarsson från Göteborg förra året korades till landets bästa amatörkonstnär i SVT:s ”Konstnärsdrömmen”, där bla konstnären Ernst Billgren deltog juryn, har hon målat på heltid. Erkä . . . 

  Läs mer om utställningen
  bild saknas

  © Stina Gunnarsson, "I rampljuset", akryl på duk, 120x150 cm.

   
  fre 30 mar–sön 08 apr 2018

  Långfredag 10-18

  PÅ FABRIKEN BÄSTEKILLE, ÖSTERLEN. Galleri Finals samlingsutställning i påsk med 31 konstnärer, bookshop, barnhörna och café. Medverkande konstnärer: James Sparshatt, Karin Holmström, Camilla Eriksson, Carl Gustafsson, Larissa Stenlander, May Lindholm, Stina Gunnarsson, Lisa Abelsson, Bertil Warnolf, Åke Arenhill, Åke Andersson, Mattias Sammekull, Julius Nord, Johan Thunell, Lars Tunebo, Thomas H Johnsson, Johan Petterson, Henrik Johansson, Kjell Engman, Stefan MÅS Persson, Sten-Yngve johansson, Sven-Åke Ekberg, Tommy TC Carlsson, Daan Oude Elferink, Lennart Nilsson, Ingemar Grönroos, Mikael Kihlman, Ewa Mari Johansson, Mats Åkerman, Anna Clarén och Petter Löfstedt. Gratis entré

  © Stina Gunnarsson, Kom hem nu, 66x53 cm, akryl på duk.

  © Lennart Nilsson, Kiviks marknad1953, TT Nyhetsbyrån.

   
  lör 10 feb–sön 25 mar 2018

  bild saknas

  © Julius Nord, »Där då«, akryl på duk, 170x160 cm

   
  lör 25 nov–fre 22 dec 2017

  »Nyllen« keramik.
  bild saknas

  © Johan Thunell

   
  lör 11 nov–sön 19 nov 2017

  Galleriet firar 20-årsjubileum – samlingsutställningen »Autumn Collection # 2« med bland andra
  • Åke Arenhill

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Åke Arenhilll:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

   
  lör 30 sep–sön 05 nov 2017

  • Daan Oude Elferink
   www.daanoe.nl

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Daan Oude Elferink:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  »Explore the beauty of decay«, photography.
  bild saknas

  © Daan Oude Elferink, »House of treasures«

   
  lör 01 jul–sön 01 okt 2017

  fotografier. På Fabriken i Bästekille, fre–sön 11–17.
   
  lör 29 apr–sön 04 jun 2017

  kl.13-16

  Henrik Johansson – Ab imo pectore Just när alla sa att målerikonsten är död har Henrik Johansson skapat något nytt. Genom sina realistiska, hårt beskurna bilder ger han ett nytt perspektiv på vad måleriet kan förmå och har kapacitet att förmedla. Den tekniska skickligheten är påfallande och framtoningen modern, men genom historiska referenser och traditionell symbolik skapar han en tidsobestämd helhet, enkel att fängslas av. Jag fascineras av att såväl våra egna minnen som historiska sanningar är så starkt påverkade av bilder och hur händelser har avbildats. Att en konstnärs val av komposition kan förändra vår uppfattning om hur en historisk scen utspelade sig eller att en extra dramatisk bild från ett krig kan få oss att reagera, trots att vi länge känt till krigssituationen. I min senaste serie tavlor utforskar jag måleriets uttrycksförmåga och kapacitet att påverka vår verklighetsuppfattning, samtidigt som jag har tillåtit mig att bli väldigt personlig. Henrik Johansson, född 1977 i Malmö, visar nu sin andra separatutställning på Galleri Final. Henrik Johansson är verksam i sin vindsateljé på Kungsgatan i Malmö och har tidigare ställt ut på gallerier i Sverige samt konstmässor runt om i Europa.
  »AB IMO Pectore«
   
  fre 14 apr–sön 23 apr 2017

  kl.11-18

  Fabriken Bästekille: Påsk och samlingsutställning med ca 25 konstnärer. Påskdagarna samt helgen efter kl 11–18. // Easter group exhibition with about 25 artists. During easter and the weekend after 11–18.
   
  lör 04 mar–sön 09 apr 2017

  kl. 13-16

  Det är nu 3 år sedan Bertil Warnolf ställde ut senast i Malmö. Född 1950 i Malmö och utbildad på Målarskola Forum och Grafikskolan Forum i Malmö. Han debuterade redan 1969 på legendariska Galleri Holm. Sedan dess har det blivit oräkneliga utställningar runtom Europa och USA. Warnolf är representerad bla på Moderna Muséet, Malmö Kontsmuseum, Nationalmuseum, Columbus Museum, USA, Statens Konstråds samlingar samt i ett flertal kommuners samlingar. OM STOLAR TEX. Den gråa stolen här under, med massor av grejor på, den målade jag 1984, jag har alltid tyckt om den, men det är något med den som har gjort att jag har velat fortsätta med den på något vis. Den har kommit o gått i tankarna, & för ett par tre år sedan så hängde jag upp ett kort av den på väggen i ateljén och det blev ännu mer aktuellt att göra något. Det blev att jag gjorde en tom stol som en kontrast till alla grejorna på den första stolen från 1984 Jag ställde ut den på Pumphusets konsthall (Borstahusen, Landskrona) våren 2015, efteråt så kände jag att den inte funkade ensam, den behövde någonting mer & det gjorde att jag satte dit en liten flicka på stolen & plötsligt var jag igång, det blev en till med ett lakan över, men nu behövde jag en tom stol igen, den blev svart, men den blev inte riktigt tom ändå... Jag har alltid jobbat med mig själv i mitt måleri, men på senare år så har mycket handlat om klimatförändringar o överkonsumtion, med kollapsande Ekosystem som följd, (jag har skildrat detta med bandagerade fiskar tex). Men med denna utställning och med dom här stolarna så är jag nog tillbaka i mig själv igen.
   
  lör 28 jan–sön 26 feb 2017

  kl.13-16

  "Under" Egentligen är jag inte så intresserad av fjärilar. Jag känner inte till de olika arternas latinska namn, hur länge de lever eller vad de äter. Jag vill berätta om en känsla av att befinna sig i ett mentalt mellanrum. Att vara i ett läge då man lämnat det gamla, invanda, trygga bakom sig och ännu inte veta vad det nya kommer att bli. Vissa skulle kanske kalla det för en kris. Jag tror att de flesta av oss har varit där. Det kan handla om att tvingas gå igenom en skilsmässa, att behöva säga adjö. Det kan handla om att flytta eller byta jobb. I detta mellanrum är man ofta rädd och känslan av ensamhet är väl aldrig så stark som just här. Under vintern 2015 kom livet att föra mig tillbaka till detta mellanrum. Flera personliga besvikelser tvingade mig att släppa taget om det som tidigare varit min riktning, min identitet. Inget fungerade som förut. För att söka efter något bekant, kanske en tröst, reste jag till fjärilshuset i Haga. Under en tuff och svår period av 6 månader fotograferade jag näst intill varje dag. Hundra rullar film, cirka 1200 bilder exponerades i min kamera. Ofta hade jag känslan av att jag var tvungen att simma under vattnet. Jag höll andan hårt och fokuserade på att simma fort. Jag sa till mig själv, -orka lite till, snart är du framme. Kanske är det så att man måste sjunka djupt under vattnet, nå botten innan livet kan vända och bli till något annat? Jag vill berätta om fjärilen som symbol för pånyttfödelsen. En larv övergår till att vara en puppa och slutligen bli en fjäril. Anna Clarén 2016-12-16 // I’m not very interested in butterflies. I do not know the latin names of the different species, how long they live or what they eat. I am after the feeling of being in a state of transition. Of being in-between the old, the ingrained and the safe life behind you and the new, without knowing what the new will be like. Some might call it a crisis. I think most of us have been there. Maybe in having to go through a divorce or having to say good-bye. In moving away or in changing jobs. This gap in-between can be scary and lonely place. In the winter of 2015 life took me back to that gap. A series of disappointments forced me to change path, to give up much of what had been my identity. Nothing was the same. In search of something familiar or in search of comfort I went to Fjärilshuset in Haga in Stockholm. During 6 difficult months I took pictures almost every day. One hundred rolls of film were exposed in my camera. Often I had the feeling of swimming under water. I held my breath and focused on swimming. I told myself –almost there, just a little more, you can do it. Maybe you have to sink, to touch bottom before life can turn into something else? I want to tell a story about rebirth. A larva that becomes a chrysalis and finally a butterfly. Anna Clarén was born in Valje and grew up in Lund in Skåne in the south of Sweden. Her breakthrough as an artist came with the series “Holding”. Her book with the same name was awarded “Photo-book of the year” by the Swedish Photographers Association in 2006. She has also produced the series “Puppy Love” and “Close to Home”. The latter project was exhibited in 2014 in Malmö Museum. Anna Clarén also formed a part of the exhibition “A way of life” on the Moderna Museet (Museum of modern art) in Malmö and Stockholm the same year. Her latest photo-series “Under” is now exhibited in its entirety for the first time. Anna Clarén 2017-01-12, Biskops-Arnö
  bild saknas

  © Anna Clarén

   
  tor 17 nov–sön 18 dec 2016

  17–19

  »In Heaven On Earth«
   
  tor 20 okt–sön 13 nov 2016

  17–19

  nya målningar / new paintings.
  bild saknas

  © Johan Petterson

   
  lör 08 okt–sön 06 nov 2016

  Mästarna bakom glaset på Österlen i Fabriken Bästekille. Öppet: fre–sön 11–17. För information och program www.glasriketsverige,se
  www.glasriketsverige.se
   
  lör 24 sep–lör 24 sep 2016

  Malmö Gallerinatt kl 18–24: Musik med Damali Young & fotografier av Ralph Nyqvist, Retrospektiv i Galleri Trettioett (granne med Final) / Night open galleries in Malmö with music and exhibitions.
   
  tor 22 sep–sön 16 okt 2016

  17–19

  Autumn Collection " 1 Jean Pierre Amar, Daan Oude Elferink, Camilla Eriksson, Allan Friis, Elna Jolom, May Lindholm, Ralph Nykvist, Gunnar Smolianky, Christer Strömholm, Johan Thunell, Lars Tunebo, Damali Young och Karl Valve
   
  lör 14 maj–sön 05 jun 2016

  Årets debutant
  • Damali Rashawn Young

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Damali Rashawn Young:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

   
  tor 07 apr–sön 08 maj 2016

  måleri. // paintings.
   
  tor 11 feb–sön 03 apr 2016

  måleri // paintings.
  bild saknas

  © Björn Almviken

   
  lör 16 jan–sön 07 feb 2016

  måleri // paintings.
  bild saknas

  © Åke Andersson, »Mainstream«

   
  lör 14 nov–sön 20 dec 2015

  bild saknas

  © Lars Tunebo

   
  lör 17 okt–sön 08 nov 2015

  Årets debutant.
  bild saknas

  © Julius Nord, »Tvåhundraåttio följare«

   
  lör 19 sep–sön 11 okt 2015

   
  lör 25 apr–sön 31 maj 2015

  Mattias Sammekull (f. 1972) - är en av landets mest intressanta figurativa målare. Hans unika och säregna bildspråk är genast förknippat med honom, och hans tekniska briljans är uppenbar, en f . . . 

  // Matttias Sammekull (born 1972, Stockholm) - is one of Sweden's most intriguing contemporary figurative painters. His technical splendor is obvious, a craftsmanship gained from many years of thorough s . . . 

  Read more about the exhibition
  bild saknas

  © Mattias Sammekull, »Medlaren«

   
  fre 03 apr–sön 12 apr 2015

  11-18

  Galleri Finals Samlingsutställning med 25 konstnärer på FABRIKEN i Bästekille, Öppet 3-6/4, samt 11-12/4 2015.
  www.gallerifinal.se
   
  ons 11 mar–sön 15 mar 2015

  Affordable Art Fair, London
   
  ons 11 feb–sön 15 feb 2015

  Antikmässan i Stockholm // Antique fair in Stockholm.
   
  lör 17 jan–sön 22 feb 2015

   
  lör 08 nov–sön 21 dec 2014

  13-16

  nya målningar.
  Galleriet flyttar efter denna utställning till Kungsgatan 31 // new paintings.
  bild saknas

  © Åke Arenhill

   
  lör 20 sep–sön 26 okt 2014

  13-16

  New pop art paintings
  mixed media //
  bild saknas

  Avenues

   
  lör 21 jun–sön 10 aug 2014

  13-17

  Sommarutställning på FABRIKEN i Bästekille
  Fotografi
  bild saknas

  Brazil 1955

  Plan Zero

  Skulptur www.gallerifinal.se

  Trädgårdsbild II

  måleri www.gallerifinal.se
   
  lör 10 maj–sön 01 jun 2014

  13-16

  »Debutanten«
  • Agnes Stuber

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Agnes Stuber:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

   
  fre 18 apr–sön 27 apr 2014

  Samlingsutställning i FABRIKEN i Bästekille.Öppet långfredag - Annandag påsk samt helgen efter 11-18. // Group show during Easter in the Factory (FABRIKEN) in Bästekille, Österlen.
  //
   
  lör 29 mar–sön 27 apr 2014

  13-16

  Nya målningar! Akryl på duk. // new paintings, acrylic on canvas.
  bild saknas

  The hotel room

   
  lör 08 feb–sön 16 mar 2014

  13-16

  En utställning om mötet mellan en dåtida konstnärlig innovatör och nutida känslogestaltning. Olja på duk // oil on canvas.
  bild saknas

  »Curator«, Henrik Johansson

   
  lör 16 nov–sön 22 dec 2013

  13-16

  Nyllen
   
  tor 03 okt–sön 06 okt 2013

  Afforable Art Fair, Stockholm
   
  fre 27 sep–sön 27 okt 2013

  17-19

  //
  bild saknas

  © Mats Åkerman

   
  lör 06 jul–sön 04 aug 2013

  Fabriken Bästekille (Kivik, Österlen), samlingsutställning // Fabriken Bästekille (Kivik, Österlen), group show.
   
  lör 27 apr–mån 20 maj 2013

  13-16

  Debutanten
  • Kristoffer Grip
   www.kristoffergrip.com
   fakta om:
   Kristoffer Grip

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Kristoffer Grip:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  teckningar // drawings.
   
  fre 29 mar–sön 07 apr 2013

  Fabriken Bästekille (Kivik, Österlen), samlingsutställning med bl a // Fabriken Bästekille (Kivik, Österlen), group show with among others
  (stängt 2-5 april) // (closed 2-5 april)
   
  tor 07 mar–sön 10 mar 2013

  Affordable art fair, London.
   
  lör 02 mar–sön 14 apr 2013

  fotografi. // photography.
   
  lör 02 feb–sön 24 feb 2013

  olja på duk. // oil on canvas.
   
  lör 17 nov–ons 19 dec 2012

   
  lör 29 sep–lör 29 sep 2012

  Malmö gallerinatt kl 18-24. // Art galleries in Malmö open at night, 6-12.
   
  lör 22 sep–sön 28 okt 2012

  mixed media.
   
  lör 05 maj–sön 27 maj 2012

  Debutanten.
   
  fre 06 apr–sön 15 apr 2012

  Påskutställning FABRIKEN Bästekille med bla
  • Elon & Åke Arenhill

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Elon & Åke Arenhill:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  • Sven-Åke Ekberg

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Sven-Åke Ekberg:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  m fl.
   
  ons 14 mar–sön 18 mar 2012

  Affordable Art Fair, London: Johan Petterson, Mats Åkerman, Åke Andersson, Johan Thunell, Ewa-Mari Johansson
   
  lör 10 mar–sön 29 apr 2012

  nya målningar, gouache.
   
  lör 28 jan–sön 04 mar 2012

  olja på duk.
   
  lör 19 nov–ons 21 dec 2011

   
  lör 17 sep–ons 12 okt 2011

  13-16

   
  lör 17 sep–ons 12 okt 2011

  bild saknas

  © Johan Petterson

   
  lör 07 maj–sön 29 maj 2011

  13-16

  Årliga debutantutställningen
  www.ulrikalinder.net
  bild saknas

  Ivar

   
  fre 22 apr–sön 01 maj 2011

  Galleri Final ställer ut i Schabraket Bästekille
   
  lör 05 mar–sön 03 apr 2011

  • Pascal Fellonneau

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Pascal Fellonneau:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  fotografi i fokus.
   
  lör 29 jan–sön 27 feb 2011

  olja på duk.
   
  lör 28 nov–sön 20 dec 2009

   
  lör 24 okt–sön 22 nov 2009

   
  tor 24 sep–sön 18 okt 2009

  (boksläpp på vernisagedagen)
   
  lör 09 maj–sön 31 maj 2009

  Debutanten.
   
  fre 10 apr–mån 13 apr 2009

  Påskutställning på Häckeberga slott.
   
  lör 28 mar–sön 03 maj 2009

  oljemålningar.
  bild saknas

  Sven Nordqvist, ur Var är min syster?

  bild saknas

   
  lör 28 feb–sön 22 mar 2009

  • Willy Ronis

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Willy Ronis:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  • Pierre-Jean Amar

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Pierre-Jean Amar:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  fotografi.
   
  lör 31 jan–sön 22 feb 2009

  • Sören Kent

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Sören Kent:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  akrylmålningar.
   
  fre 05 dec–sön 21 dec 2008

  Samlingsutställning med galleriets konstnärer.
   
  lör 08 nov–sön 30 nov 2008

  • Marquet Pasqual

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Marquet Pasqual:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  olja.
   
  lör 27 sep–lör 27 sep 2008

  Malmö gallerinatt kl 18–24.
   
  lör 27 sep–sön 02 nov 2008

  Nyllen i rakubränd keramik.
   
  lör 03 maj–sön 25 maj 2008

  »Debutanten« en av Sveriges unga, lovande konstnärer.
   
  lör 29 mar–sön 27 apr 2008

  olja.
   
  fre 21 mar–mån 24 mar 2008

  Häckeberga slott, samlingsutställning.
   
  tor 13 mar–sön 16 mar 2008

  Konstmässan i Sollentuna.
   
  lör 23 feb–sön 16 mar 2008

  13-16

  olja.
   
  lör 26 jan–sön 17 feb 2008

  13-16

  • Stig Johansson

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Stig Johansson:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  akryl och »gubbar«
   
  lör 17 nov–ons 19 dec 2007

  gouache
   
  lör 20 okt–sön 11 nov 2007

  akryl.
   
  lör 29 sep–lör 29 sep 2007

  Malmö Gallerinatt.
   
  lör 15 sep–sön 14 okt 2007

  • Monica Holmquist

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Monica Holmquist:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  olja.
   
  lör 25 nov–ons 20 dec 2006

  skulptur i keramik.
   
  lör 28 okt–sön 19 nov 2006

  • Eigill Thorell

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Eigill Thorell:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  etsningar.
   
  lör 30 sep–lör 30 sep 2006

  Malmö gallerinatt – Lena Kriström skulpterar i is utanför galleriet.
   
  lör 23 sep–sön 22 okt 2006

  • Lena Kriström

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Lena Kriström:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  skulptur i kalksten & alabaster.
   
  lör 26 nov–sön 18 dec 2005

  12-16

  • Sven Åke Svensson

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Sven Åke Svensson:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  – landskapmålningar i olja från Österlen.
   
  lör 22 okt–sön 20 nov 2005

  12-16

  • Paul Kiraly

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Paul Kiraly:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

   
  lör 17 sep–sön 16 okt 2005

  12-16

  • Åke Arenhilll

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Åke Arenhilll:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  Ömsinta kvinnoporträtt och rytmiska färg- och formkompositioner i gouache.
   
  lör 30 apr–sön 22 maj 2005

  12-16

  »Debutanten« – ung lovande konstnär som debuterar i Malmö.
   
  lör 02 apr–sön 24 apr 2005

  12-16

  olja på duk, fotorealistiska landskap.
   
  lör 05 mar–sön 27 mar 2005

  12-16

  • Anna Henriksson

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Anna Henriksson:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  fotografi (samtidigt pågår fotobiennalen «Fotografi i fokus« i Malmö).
   
  sön 30 jan–sön 27 feb 2005

  • Sören Kent

   Leta efter mer om konstnären /
   Look for more about Sören Kent:

   (Artsy är en amerikansk webbplats för konstsamlare och konstintresserade med ett konstnärsregister på ca 40 000 konstnärer.)

  (Danmark) Expressionistiska landskap och kvinnopoträtt. Olja och akryl på duk.
   
  lör 27 nov–sön 19 dec 2004

  gouache, olja
   
  lör 23 okt–sön 14 nov 2004

  12-16

  olja, blandteknik.

Symbol för butik: butikssymbol Kafé: kafesymbol Restaurang: matsymbol Medlem i Svenska Galleriförbundet: Galleriförbundet
Konstkalendern
info@konstkalendern.se
C/O K22, KRUKMAKARGATAN 22, 11851 STOCKHOLM
www.konstkalendern.se utges av/published by:
Blume Production AB
Ansvarig utgivare/publisher: Anders Blume
070 734 59 09

            

Kontakta Konstkalendern


Vänta några sekunder så kommer bekräftelse på att mail är skickat till Konstkalendern.

Prenumerera eller köp Konstkalendern

Prenumeration (kr inkl moms)
Var 1 år 2 år
Sverige 60 100
Norden 70 120
Världen 80 150

Köp flera ex av samma nummer
Bara Sverige 1 ex 4 ex 8 ex
35 50 90